21.11.2020 Mirošov – Demo day Driftu

Čistě zimní Mirošov. Dnes velká účast jak ve vzduchu, tak u ohně na startu. Na Mirošově se dnes objevili oba majitelé nově vzniklé paraglidové firmy Drift s mnoha svými příznivci, protože kdo by taky nepodporoval Stáňu s Kryštofem!
Každý, kdo chtěl, měl možnost poloučkovat s jejich novými dvěma padáky, které budou mít co nevidět po testech a půjdou již zbarvené do světa.
A taky - taky bylo jasné, ještě než člověk otevřel dveře do auta - byť vál vítr a byla zima a vše ojíněné, že dneska tu bude taky P12. Jakmile totiž z jiného auta vyskočil P41, týmový kolega P12, jejich přivítání bylo slyšet až do Vižňova!
Byli tu péčka z okolí Pardubic a CHrudimi, byl přítomen tým Bitva u Mirošova, spoustu padáků, velmi mnoho empatie, žádné nadávky (tak nahoře si prý nadávali) bylo to fakt prima. Jen byla teda šílená kosa!
P33 testoval ostošest a bude pokračovat zítra, kdy bude na Mirošově o řád lépe.
A taky se u ohně v družné atmosféře Poláci dozvěděli konečně o poháru Východních Čech. Byli nadšení, nejvíce Marcin Bialoblodsky, že to bude prý motivace! Radoval se jen do doby, než přišel P1, ukázal na něj prstem a hlubokým hlasem - rozuměj drsně! pravil: Ale ty ne! 
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.