15.11. Mirošov

Dnešní lítací den začal již včera odpoledne. Zavolala P20, že by jeli s Viktor Carrera na Mirošov. Protože to k tomu však nebylo, dorazili na návštěvu. Nejprve jsme mu zkazili naučený „Dobrý den“, když jsme mu každý odpověděl „ahoj“, pak chodil po místnosti P1 a mluvil do vzduchu (sluchátko v uchu) telefonem se svou dcerou a Viktor si myslel, že si povídá sám pro sebe, mezitím je poskákaly naše dva psi a místo domácího chleba jsme mu nabídli bochník z Penny a sýr z Biedronky (krávy jsou zasušený). Na rozdíl od P20 naštětí nemusel prubnout náš suchý záchod 🙂 - no on taky v Chile nebydlí úplně ve velkoměstě, no! 🙂 Domluvili jsme se, že dnes dorazí oba na Mirošov, protože potřebuje zkusit odhodit novou záložku.

Ráno jsme se P1+P4+P23 sbalili brzy, P1 tvrdil, že brzy přijde oblačnost a budeme mít po ptákách.. Navíc tam bude Viktor s acropadákem......
Přijíždíme do krásného slunečného Mirošova. Nad kopcem již sytě červené SC P68, P5, P11, P13, P73, P70 a na kopci chodil P14 a P25. Se svým oranžovým SC se proháněl nad Mirošovem @Vlastimil Kricnar - na jeho žádost nepíšu P, ale plné jméno. Má karanténu na VŠ, nikdo o něj nezavadí ani pohledem, doma musí snášet příliš ztlumenou televizi P5 a P5 vlastně vůbec, je pohublý, pobledlý a bude rád, když se o něm někdo někde zmíní!
Nakonec dorazil ještě P2, P3, P7, P22 a P10 s dcerou (zatím si P úplně nezasloužila) a pomalu se Mirošov nořil do mlhy. P1 chtěl za každou cenu naplnit dnešní výzvu, totiž otočit dvakrát Ruprechťák. No, byl k němu pravda velmi blízko, ale pak ho spláchnul Vižňov a dobře tak, protože o kousek dál směrem na Mirošov byli v mlze P3 a P7.


P4 si nad Mirošovem hrál s @Vlastimil Kricnar , trochu lekali Poláky stoupající na startovačku, když jim kroužili nad hlavou a taky trochu prudili P1, když mu do vysílačky, stojíce na startu, hlásili, že se vrací z Ruprechťáku. P1 stojící za býky ve Vižňově neměl důvod jim nevěřit a tak padlo pár ne zcela distingovaných slov.
A pak všichni úplně zmrzlí přistáli - opozdivší se P74 dokonce hezky na parádu do křoví, s covidovými rozestupy se pobavili o tom, jak jsou P4 a @Vlastimil Kricnar nevděčné děti a odjeli domů.


P20 a Bicho Carrera nedorazili. Asi se bál, že by se nad Mirošov nedostal a měl by ostudu. Neměl, jen by dostal svoje Péčko!
A dnes nové P - P76 - už ho měl mít dávno, ale nemá. Vyznačuje se tím, že je po P31 druhým nejnáruživějším svahovačem, má modré UP a taky se vyznačuje především tím, že ještě není přihlášen v PVS! Velká důtka! 😀
Video mirošovské mlhy zde

a také

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.